Blog

Hová kiránduljunk Trogirból? Plitvicei-tavak vagy Krka Nemzeti Park Hová kiránduljunk Trogirból? Plitvicei-tavak vagy Krka Nemzeti Park

Trogir városa önmagában varázslatos, azonban rengeteg kikapcsolódási lehetőség is vár ránk, amennyiben itt nyaralunk idén nyáron. Az iránytrogir.hu most összeszedte, hogy hová érdemesebb ellátogatni. Vajon a Plitvicei-tavak, vagy a Krka Nemzeti Park a jobb választás?

Olvasd el cikkünket és válaszd ki a számodra tökéletes Nemzeti Parkot Trogir közelében!

 

Bővebben
823
Nyaralj olcsón 2023-ban! Ingyenes programok Trogirban és környékén Nyaralj olcsón 2023-ban! Ingyenes programok Trogirban és környékén

Horvátország és Trogir városa széles körben kedvelt úticélpontok a magyar nyaralók körében. Nem csak az utazás előnyös, hiszen repülőutak helyett autóval is megközelíthetjük desztinációnkat, de teljesen igényeinkre szabható a nyaralás.

Ha el szeretnénk jutni végre egy tengerparti vakációra, de nem szeretnénk sokat költeni, érdemes Trogir városát választani! Mutatjuk, hogy miért.

 

Bővebben
979
Split vagy Trogir? Így érdemes kiválasztani nyaralásunk úticélját Dalmáciában Split vagy Trogir? Így érdemes kiválasztani nyaralásunk úticélját Dalmáciában

Azon gondolkodsz, hogy Trogirban vagy Splitben szállnál meg szívesebben idén? Segítünk kiválasztani Dalmácia két legnépszerűbb célpontjából az igazán számodra megfelelőt.

Olvasd el az iránytrogir.hu legújabb cikkét és válaszd ki a nyaralás úticélját könnyedén!

Bővebben
1118
Egyedül utazni jó! Tippek szóló vakációhoz Trogirban Egyedül utazni jó! Tippek szóló vakációhoz Trogirban

Egy vakációt sokszor családdal, barátokkal vagy a párunkkal tervezünk meg, azonban egyedül nyaralni sokszor egy igazán felemelő élmény lehet. Ehhez nincs is jobb célpont, mint Trogir városa.

Csinálj valami igazán szokatlant és próbáld ki a szóló utazást Trogirban!

Bővebben
590
Hogyan tervezzünk időben nyaralást? – Horvátország 2023 Hogyan tervezzünk időben nyaralást? – Horvátország 2023

Megeshet, hogy a téli időszakban a nyaralás csak szép emlékként jut eszünkbe, és még egyáltalán nem gondolunk a jövő nyári kalandokra. Horvátország sok szempontból tökéletes választás egy családi vagy páros vakációhoz, azonban ha időben tervezünk, még jobban megéri.

Ismerd meg az iránytrogir.hu tippjeit és spórolj időt, pénzt és energiát a korai tervezéssel!

Bővebben
600
6 hely, amit érdemes meglátogatnunk, ha Trogirban nyaralunk 6 hely, amit érdemes meglátogatnunk, ha Trogirban nyaralunk

Trogir varázslatos városa rengeteg látnivalót kínál az ide érkezőknek. Mesés történelmi emlékek, kulturális helyszínek és számos természeti kincs várja, hogy felfedezzük őket. Azonban nem csak ezért érdemes Trogirt választani, ha a tökéletes nyaralást keressük.

Fedezd fel velünk a Trogirból könnyedén elérhető kirándulóhelyeket, melyek garantáltan emlékezetessé varázsolják a nyaralást!

Bővebben
781
Horvátország úti kalauz - Mit érdemes megkóstolnunk a piacon? Horvátország úti kalauz - Mit érdemes megkóstolnunk a piacon?

Horvátországi nyaralásunk során garantáltan belefuthatunk legalább egy színes, illatos, friss és izgalmas piacba, ahol rengeteg friss termék vár ránk. Ilyenkor gyakran kétségbe eshetünk a bőség zavara miatt, és bizony nehéz lehet eldönteni, hogy miből érdemes bevásárolni.

Bővebben
772
8 híres műemlék Trogirban, amit mindenképp látnunk kell 8 híres műemlék Trogirban, amit mindenképp látnunk kell

Horvátország egyik legszebb tengerparti városa Trogir, mely egy időutazásra repít el minden ide érkezőt. Dalmácia központi városától, Splittől mindössze 30 kilométerre található, és rengeteg gyönyörű látványosságot fedezhetünk fel, ha erre járunk.

Bővebben
743
Dalmácia titkos kincse, a dalmát olíva olaj Dalmácia titkos kincse, a dalmát olíva olaj

Sokan nem tudják, hogy Trogir környéke, Dalmácia bővelkedik az olíva ültetvényekben. Az itt készülő olíva olaj hagyománya többezer éves tradíciókon nyugszik.

Kóstolj bele a dalmát olíva olaj titkaiba és tudj meg mindent cikkünkből!

Bővebben
824
Trogir ősszel – top 5 őszi kirándulás Horvátországban Trogir ősszel – top 5 őszi kirándulás Horvátországban

Horvátország a csodás meleg időjárásáról, gyönyörű strandjairól és érintetlen tengerpartjairól ismert. Azonban Trogir és környéke sokkal többet tartogat, mint egy jó strandolást a nyári szezonban.

Íme, az 5 legemlékezetesebb kirándulás egy őszi nyaraláshoz Trogir környékén!

Bővebben
617
Túrázás Trogir környékén – Horvátország legszebb túraútvonalai Túrázás Trogir környékén – Horvátország legszebb túraútvonalai

Horvátország lenyűgöző városait, álomszép szigeteit és világörökséget képező történelmi emlékeit látva világossá válik, hogy miért is annyira kedvelt desztináció a nyaralók körében. Szerencsére gyönyörű túraútvonalakat is találhatunk itt, így az aktív kikapcsolódás kedvelői is bátran útba vehetik Trogirt és környékét.

Olvasd el legújabb cikkünket és ismerd meg a legszebb túraútvonalakat Trogir közelében!

Bővebben
504
Split, a romantika városa – randiötletek páros nyaraláshoz Split, a romantika városa – randiötletek páros nyaraláshoz

Ha egy romantikus nyaralásra vágyunk kettesben, a Horvátországban található Split városa tökéletes úticélul szolgálhat. Ez a gyönyörű város egyre nagyobb népszerűségnek örvend az utóbbi években, emellett a történelem, a mesés helyszínek és a rengeteg program remek lehetőséget nyújt a szerelmes kikapcsolódáshoz.

Olvasd el legújabb cikkünket és tervezd meg a legromantikusabb nyaralást Splitben!

Bővebben
647
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Egy nap Trogirban – 1. rész - az Óváros központja
Egy nap Trogirban – 1. rész - az Óváros központja

Ha Trogirban vagy a környékén töltöd a nyaralásodat, mindenképp érdemes a sok strandolás mellett legalább egy napot városnézéssel töltened. A gyönyörű óváros, mely egy kis mesterséges szigetecskén fekszik, gyönyörű, régi épületekkel és megannyi érdekes látnivalóval várja a turistákat. Mutatjuk, mit érdemes körbejárnod Trogiri sétád során!

2019.03.15.
Miért érdemes 2022-ben Horvátországban nyaralni?
Miért érdemes 2022-ben Horvátországban nyaralni?

Közeledik az idei nyár, így érdemes a nyaralás tervezésébe előbb-utóbb belekezdeni. A tökéletes nyaralást tervezgetve sokszor messzi egzotikus tájakra vágyunk, vagy épp ellenkezőleg, inkább a népszerű európai fővárosokat keressük fel városnézés szempontjából. Azonban nem szabad arról megfeledkeznünk, hogy Horvátország egy igazi gyöngyszem, ahol izgalmas nyári kalandok, varázslatos tájak, meseszép tengerpartok és számos különböző program vár ránk, akár látványosságok felfedezésével, akár a strandon pihenve töltenénk időnket.

Nézzük végig, miért is érdemes 2022-ben Horvátországba tervezni a nyaralást!

2022.01.13.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.