Trogiri vízitaxik

cover__image

Trogiri vízitaxik

Ha nem szeretnéd nyaralásod nagy részét dugóban várakozva vagy zsúfolt parkolókban forogva tölteni, a trogiri vízitaxik jelentősen megkönnyíthetik a nyaralásod napjait. A taxik rendszeresen közlekednek a legszebb strandok felé és megfizethető áron szállítják a turistákat.  A feltüntetett időpontok és árak csak tájékoztató jellegűek és nem mindig felelnek meg a valóságnak!

Trogir – Okrug Gornji (Copacabana strand)

A Copacabana strandra négy cég is szervez hajójáratokat, melyek 15 percenként váltják egymást. Az út nagyjából 15 percet vesz igénybe, a felnőttek számára a jegy ára 5 euró, a gyerekek pedig, 3 euróért utazhatnak. A képen látható hajó óránként indul Trogirból.

Trogir – Medena – Seget

Ezek a hajójáratok nincsenek olyan jól megszervezve, mint az előzők, nagyjából 15 percenként indulnak, viszont gyakori, hogy nem menetrend szerint indulnak, hanem megvárják, hogy beteljen a létszám. Retúrjegyet nem tanácsos váltani, mert nem biztos, hogy a hajó a megbeszélt időpontban fog visszaindulni. A felnőttek 5 euróért válthatnak jegyet, míg a gyerekeknek 2 euróba kerül az utazás.

Trogir – Camp Rozac (Okrug Gornji)

Az Okrug Gornjiban található strand városhoz közeli részére két cég szervez hajójáratokat, melyek félóránként váltják egymást. A jegy ára 5 euró.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.