Blog

Kirándulás Trogirban – ide szökjetek el a tavaszi szünet alatt Kirándulás Trogirban – ide szökjetek el a tavaszi szünet alatt

Szívesen kimozdulnál már egy izgalmas kirándulásra, de nem tudod, hogy hová menjetek? Irány Trogir, ahol felejthetetlen kalandokban lesz részetek, miközben a pénztárcátok is örülni fog!

Paradicsomi nyaralás - 10 ok, amiért Trogirban érdemes nyaralni 2024-ben Paradicsomi nyaralás - 10 ok, amiért Trogirban érdemes nyaralni 2024-ben

Nem tudod, hogy hol nyaralj 2024-ben? Nekünk van egy ötletünk. Ismerd meg Trogir csodálatos városát, és hogy miért érdemes itt nyaralni jövő nyáron.

Bővebben
363
Trogir titkos kincsei – itt még tuti nem jártál Trogir titkos kincsei – itt még tuti nem jártál

Trogir számos titkos helyet tartogat az ide érkezőknek. A jól ismert látnivalókon túl rengeteg érdekes helyszínt felfedezhetünk a trogiri nyaralásunk során. Most összeszedtük, hogy hová érdemes ellátogatni.

Olvasd el az iránytrogir.hu legújabb cikkét és ismerd meg Trogir rejtett kincseit!

 

Bővebben
332
Őszi kalandok Trogirban: A legjobb túrahelyek Trogir környékén Őszi kalandok Trogirban: A legjobb túrahelyek Trogir környékén

Trogir ősszel is rengeteg kalandot tartogat. Amennyiben szívesen járjuk a természetet és megnéznénk a legszebb túraútvonalakat Horvátországban, Trogir jó választás lehet a felfedezéshez.

Ismerd meg a legjobb őszi túrázós kirándulásokat Trogir környékén!

 

Bővebben
164
Trogir ősszel – egy rejtett kincs, amit érdemes felfedezni Trogir ősszel – egy rejtett kincs, amit érdemes felfedezni

Egy szuper kirándulást szerveznétek az őszi szünetre? Ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni a sulikezdés után, akkor érdemes ellátogatni Trogir városába, ahol megannyi kaland vár rátok.

Dobjátok fel az őszt és utazzatok el Trogirba!

Bővebben
258
A legszebb szigetek Trogir környékén – ide mindenképp utazz el A legszebb szigetek Trogir környékén – ide mindenképp utazz el

Ha Trogir történelmi városát szeretnéd meglátogatni, akkor garantált, hogy egy percig sem fogsz unatkozni. Számos gyönyörű sziget található Trogiból indulva, amelyekre te is könnyedén eljuthatsz.

Olvasd el cikkünket, amelyben összeszedjük a Trogir környékén található legszebb szigeteket!

Bővebben
286
9 kihagyhatatlan strand Trogir környékén 2023-ban 9 kihagyhatatlan strand Trogir környékén 2023-ban

Trogir a dalmát térség egyik legszebb úticélja. Ez a kis település hihetetlen történelmi emlékekkel büszkélkedik, nem véletlen áll 1997 óta az UNESCO védelme alatt. Azonban nem kell aggódnunk akkor sem, ha a városnézést strandolással egészítenénk ki.

Nézzük, melyek a legjobb strandok Trogir környékén, ahová 2023-ban is érdemes ellátogatni!

Bővebben
568
Így spóroljunk a főszezonban, ha Trogirban nyaralunk – 4+1 tipp az olcsó nyaraláshoz Így spóroljunk a főszezonban, ha Trogirban nyaralunk – 4+1 tipp az olcsó nyaraláshoz

Olcsó nyaralás? Igen! Egy nyaralás megtervezése Horvátország egyik legvarázslatosabb városkájába, Trogirba bizony akár drága mulatság is lehet. Szerencsére rengeteg tipp és trükk létezik, amelyekkel rengeteg pénzt spórolhatunk meg a 2023-as nyaralásunkon a főszezonban.

Olvasd el legfrissebb spórolási tippjeinket és nyaralj gondtalanul Trogirban!

Bővebben
1281
A 15 legjobb hely Trogirban, ha szuper fotókat szeretnél készíteni A 15 legjobb hely Trogirban, ha szuper fotókat szeretnél készíteni

Akár a közösségi oldalainkat szeretnénk feldobni idén nyáron, akár az év legszebb családi fotóit szeretnénk megörökíteni, Trogirban pont jó helyen járunk.

Íme, a 20 legszebb fotóhelyszín Trogirban!

Bővebben
1351
A legjobb kirándulások Trogir környékén 2023-ban A legjobb kirándulások Trogir környékén 2023-ban

Idén Trogir és gyönyörű környező tájai lettek kiszemelve úticélnak?

Olvass tovább és máris megtudod, mik a legjobb kirándulási útvonalak Trogir és környékén, amiket semmikép sem szabad kihagyni látogatásod során!

Bővebben
876
Mikor és miért látogassunk el Horvátországba? - Horvátország szezonokra bontva Mikor és miért látogassunk el Horvátországba? - Horvátország szezonokra bontva

Horvátország számos magyar turista kedvenc úticélja, ha nyaralásról van szó. Ez a varázslatos hely azért is népszerű, mert rengeteg oldalát élvezhetik ki az ide érkezők az időjárástól, a helyszínektől és a helyi látványosságoktól függően. De vajon melyik szezon az ideális számunkra?

Most összeszedtük, hogy mikor és hogy miért érdemes ellátogatni Horvátországba!

Bővebben
1193
Tavaszi vakáció Trogirban – miért érdemes ilyenkor nyaralni? Tavaszi vakáció Trogirban – miért érdemes ilyenkor nyaralni?

A nyaralást sokszor a nyári hónapokra időzítjük, amikor a rekkenő hőséget a tengerparton vészeljük át. Azonban mindenkinek érdemes egyszer Trogirba látogatnia a tavaszi hónapok során, hiszen ilyenkor is rengeteg élmény és felfedezni való vár ránk.

Olvass tovább és már mutatjuk is, hogy miért érdemes Trogirba utazni tavasszal!

Bővebben
728
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Miért érdemes most helyet foglalni a Trogir környéki kirándulásokra?
Miért érdemes most helyet foglalni a Trogir környéki kirándulásokra?

Az első melegebb tavaszi napok és sugárzó napsütés hatására egyre többen álmodoznak a tengerparti nyaralásról, az idei nyarat azonban bizonytalanság homálya fedi a világot súlytó járvány miatt. 

2020.04.20.
Trogir gyönyörű környéke – Seget, Marina és Okrug
Trogir gyönyörű környéke – Seget, Marina és Okrug

Trogir Közép-Dalmácia egyik legkedveltebb nyaralóhelye – a meseszép óváros, a kultúra, az azúrkék Adriai-tenger és a mediterrán léghajlat rengeteg turistát vonz ebbe a szimpatikus kis városkába. Sokan azonban nem közvetlenül Trogirban szállnak meg, hiszen a környék kisebb települései is számos szálláshelyet kínálnak.

2019.03.15.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.