A legjobb kávézók és bárok Trogirban

A legjobb kávézók és bárok Trogirban
0 159

Készülsz már a trogiri nyaralásra? Szeretnéd megismerni a legjobb kávézókat és bárokat Trogirban és környékén? Most megmutatjuk kedvenceinket!

 

Olvasd el cikkünket és nézd meg, hogy hová érdemes Trogirban betérni idén nyáron!

Horvátországban, a dalmát tengerpart mentén fekszik Trogir, mely egy felkapott célpont a nyaralók körében. Nem véletlen, hiszen Trogir egy bájos város, emellett gazdag történelemmel és pezsgő kulináris színtérrel rendelkezik.

A történelmi helyek, a középkori építészet és a romantikus macskaköves utcák bolyongásra invitálnak minden ide érkezőt. A városban sétálva számos hívogató bár és kávézó található, amelyek a kézműves kávétól kezdve a frissítő koktélokig sok finomságot kínálnak.

Akár egy hangulatos helyet keresel a reggeli első kávézáshoz, akár egy nyüzsgő bárra vágysz, ahol megtapasztalhatod az igazi mediterrán életérzést, Trogirban rengeteg szuper hely vár. Csatlakozz hozzánk, miközben felfedezzük a legjobb bárokat és kávézókat Trogirban.

Íme, a mi kedvenceink listája!

 

Coffee Shop Chocolate

Kezdjük egy igazán hangulatos kávézóval és bárral, amely közvetlenül a tengerparton, a Gradska Plaža-nál található. Nap közben finom kávékat és tradicionális péksüteményeket is kérhetünk ezen a helyen, este pedig hangulatos bárrá alakul a helyszín színes koktélokkal és kiváló hangulattal. A teraszon ücsörögve közvetlenül az Adriára lesz kilátásunk, így a nyaralás teljes élményét magunkba szívhatjuk egy-egy kiadós kávézás vagy iszogatás alatt. Az árak magasabbak az óvárosi árakhoz képest, azonban a kilátás mindenért kárpótol.

 

Tinel Specialty Coffee Shop

Ha a kávézás szerelmese vagy, akkor a Tinelben a helyed. Pihenj meg városnézés közben az óváros egyik legszebb részén és fogyassz el egy csésze specialty kávét a hangulatos utcán ücsörögve. Különleges kávék, könnyű harapnivalók, frissen facsart narancslé és még alternatív tej opciók is megtalálhatóak a kínálatban.

 

Gelato bar Bella

Ha Trogir legfinomabb fagylaltját keresed, akkor a Gelato Bar Bella felé vedd az irányt, egyenesen az óvárosba. Igazi olasz fagyit kínálnak a vendégek számára, aki pedig megkóstolta már, az nem állja meg szó nélkül. A fagylalt mellett kávét, frappét, smoothiet és limonádét is kérhetsz. A fagyizóból sétáljatok át a Cipiko palotához és gyönyörködjetek ebben a csodálatos épületben, miközben Trogir legfinomabb fagyiját nyaljátok!

 

Caffe Bar Smokvica

Ha nem tudjátok eldönetni, hogy innátok, ennétek, kávéznátok, vagy koktéloznátok, esetleg csak egy kicsit megpihennétek, akkor a Caffe Bar Smokvica tökéletes választás lesz. Trogir óvárosában található ez a szuper hely, ahol különleges jegeskávék, ínycsiklandó koktélok, könnyű fogások és akár teljes ebéd- vagy vacsoramenü is vár. Térjetek be egy reggeli kávézásra, egy frissítő ebédre, egy romantikus vacsorára vagy egy napzáró koktélozásra!

 

Caffe Bar Bok Trogir

A belvárostól pár perc sétára, közvetlen a trogiri városi parkoló mellett találod meg ezt a rejtett gyöngyszemet. A kilátás hiányát itt a barátságos árak kompenzálják, így ha olcsón szeretnéd megúszni az esti iszogatást vagy a délutáni kávézást, akkor seperc alatt ide sétálhatsz bárhonnan. Gyönyörű berendezés, beltéri és kültéri ülőhelyek, finom kávé, hideg italok és kedves kiszolgálás vár.

 

Lounge Bar Garden Trogir

A trogiri marinánál található Lounge Bar Garden maga a megtestesült nyugalom. Itt az idő lelassul, az atmoszféra a főszezonban is rendkívül meghitt, és a teret a tenger morajlása tölti be. Nem csak kávékat, hanem koktélokat, reggelit, ebédet és vacsorát is tudunk itt fogyasztani. Térj be ide, ha szükséged van egy pár óra nyugalomra és feltöltődésre az Adria partján.

 

Corte Bar

Trogir főterén található a Corte bár, amely a város egy felkapott helye. Egyedi koktélok, kiváló sör- és borkínálat és finom falatok kaphatóak itt egész nap, ráadásul a kilátás is csodálatos. Ha egy esti lazításra vágytok egy finom ital és jó zene mellett, akkor irány Trogir főtere, irány a Corte bár!

 

Club Havana

Jöhet egy reggelig tartó bulizás exkluzív környezetben, jéghideg koktélokkal közvetlenül a tengerparton? A Club Havana Okrug Gornij-ban található, és teljes panoráma nyílik az Adriára. A berendezés rendkívül stílusos, így biztos szuper képeket készíthettek a közösségi médiára is. Érkezzetek nap közben egy kis hangulatért, vagy éjszaka egy szuper buliért.

Hasonló cikkek
Az Adriai-tenger kincse – a Kék Barlang Az Adriai-tenger kincse – a Kék Barlang

A mesébe illő szépségű Kék Barlang tagadhatatlanul az Adriai-tenger és Horvátország egyik leggyönyörűbb természeti csodája. Azok, akik Trogirban vagy Közép-Dalmácia bármely más városában nyaralnak, semmiképp sem hagyhatják ki ezt a leírhatatlan szépségű barlangot!

Bővebben
41795
Egy nap Trogirban – 1. rész - az Óváros központja Egy nap Trogirban – 1. rész - az Óváros központja

Ha Trogirban vagy a környékén töltöd a nyaralásodat, mindenképp érdemes a sok strandolás mellett legalább egy napot városnézéssel töltened. A gyönyörű óváros, mely egy kis mesterséges szigetecskén fekszik, gyönyörű, régi épületekkel és megannyi érdekes látnivalóval várja a turistákat. Mutatjuk, mit érdemes körbejárnod Trogiri sétád során!

Bővebben
2995
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Horvátországi látnivalók: városnézés vagy tengerparti pihenés? Mindenhol jó, de Horvátországban a legjobb!
Horvátországi látnivalók: városnézés vagy tengerparti pihenés? Mindenhol jó, de Horvátországban a legjobb!

Amikor nyaralást tervezünk, a legtöbb esetben kétféle céllal utazunk egy külföldi országba: új élményekkel szeretnénk gazdagodni és városnézéssel tölteni napjainkat, vagy kipihennénk a mindennapi fáradalmakat egy kiadós tengerparti heverészéssel. Horvátország többek között azért csodálatos úti célpont, mert akár kalandokra vágyunk, akár egy koktélra a medence mellett, mindkét opcióra lehetőségünk van. A tökéletes helyszín az élmények és élvezetek maximális kihasználására egyértelműen Dalmácia, hiszen gazdag történelmi múlttal, lenyűgöző tengerpartokkal és eszméletlen strandokkal vár ránk a térség. Tekintsük meg, miért érdemes Horvátországba nyaralást tervezni és a horvátországi látnivalókat felfedezni!

2022.01.13.
Érdekesség: az első európai gyógyszertárat Trogir városában nyitották 748 évvel ezelőtt
Érdekesség: az első európai gyógyszertárat Trogir városában nyitották 748 évvel ezelőtt

A trogiri patika – melyet 1271. október 29-én nyitottak meg – volt az első európai gyógyszertár. Az ezt bizonyító eredeti dokumentum magántulajdonban van, míg másolatát a Városi Múzeumban őrzik.

2019.06.28.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.