Családi nyaralás Trogirban – így lehet stresszmentes a nyaralás gyermekekkel

Családi nyaralás Trogirban – így lehet stresszmentes a nyaralás gyermekekkel
0 753

Családi nyaralást tervezel Trogirba, ahová a gyermekeket is elviszitek? Izgulsz, hogy minden rendben legyen? Ne aggódj! Segítünk megtervezni a tökéletes nyaralást az egész család számára.

Olvass tovább és tudj meg mindent, mielőtt elindultok életetek legnagyobb kalandjára Trogirban!

Trogir a horvát tengerpart rejtett gyöngyszeme, amely egy varázslatos úticél lehet minden család számára. A középkori városkép, a kristálytiszta tenger, a szuper éttermek és a rengeteg családbarát program garantálják, hogy minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. Ha idén nyáron olyan úti célt keresel, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt jól érzik magukat, akkor Trogir a tökéletes választás!

 

Utazás Trogirba Magyarországról

Magyarországról Trogirba jutni egyszerű és kényelmes. Autóval mindössze 7-8 óra alatt elérhető a horvát tengerpart ezen gyöngyszeme, hiszen Budapesttől mindössze 720 km-re helyezkedik el. Az M7-es autópályát kell követnünk, majd Horvátországban az A4 és az A1 autópályákon kell végig mennünk. Ezeken a szakaszokon bőven lesz lehetőségetek megállni pihenni egyet, felszerelkezni nasikkal, innivalókkal vagy egy kis olvasnivalóval a gyerkőcök számára.

Ha nem szeretnétek vezetni, akkor szerencsére repülővel és busszal is gyorsan és kényelmesen el lehet jutni Trogirba. A legközelebbi repülőtér vagy buszpályaudvar Splitben található, ami csupán 30 percnyi autóútra van Trogirtól.

 

Szállás Trogirban

Trogir számos családbarát szálláshelyet kínál. A tengerparti apartmanoktól a medencés villákig mindenki megtalálja a számára tökéletes helyet. Az apartmanokban gyakran van konyha, ami nagy előny lehet a kisgyermekes családok számára, hiszen így könnyen és gyorsan el tudjátok készíteni a gyerekek kedvenc ételeit. A helyi szállásadók általában barátságosak és segítőkészek, így biztos lehetsz benne, hogy a szállásod minden igényedet kielégíti majd.

 

Családbarát strandok Trogirban és környékén

Trogir és környéke tele van gyönyörű, családbarát strandokkal. A városi strandok sekély vizűek és kristály tiszták, így ideálisak a kisgyermekek számára. A Pantanta strand különösen népszerű a családok körében, mivel számos kávézó és étterem található a közelben, vízi sportokat is kipróbálhattok, teljes felszerelést kaptok egész napra, ráadásul árnyék is van. Ha egy kicsit távolabb merészkednétek, látogassatok el a Ciovo-sziget eldugott kis öbleibe, ahol kristálytiszta víz és nyugalom vár rátok.

Nézzétek meg részletes strand útmutatónkat kisgyermekes családok számára ITT:

https://iranytrogir.hu/blog/a-legjobb-trogiri-strandok-kisgyermekes-csaladok-szamara/207/

 

Hajós kirándulások családok számára Trogirból

Trogir kikötője rengeteg hajós kirándulási lehetőséget kínál. Bérelhettek egy saját hajót, vagy csatlakozhattok egy szervezett túrához, hogy felfedezzétek a környék szigeteit. A gyerekek imádni fogják a hajókázást, és a legtöbb hajós kirándulás során lehetőség nyílik úszni, snorkelni és várost nézi is. Egy nap a tengeren felejthetetlen élmény lesz az egész család számára!

Nézd meg családbarát hajós kirándulásainkat ITT:

https://iranytrogir.hu/hajos-kirandulasok-trogirsplit/kirandulasok/4/

 

Családi kirándulások nemzeti parkokba Trogirból

Trogir ideális kiindulópont a környék nemzeti parkjainak felfedezésére. A Krka Nemzeti Park és a Plitvicei-tavak Nemzeti Park egyaránt csupán egy rövid útra találhatóak, így érdemes egy napot a természetre szánni. A gyerekek imádni fogják a vízeséseket és a természet szépségét. A nemzeti parkok jól kiépített sétaútvonalakkal rendelkeznek, így kisgyermekekkel is könnyen bejárhatók. Ne felejtsétek el magatokkal vinni a fényképezőgépet, mert ezek a helyek garantáltan megörökítésre méltó pillanatokat kínálnak!

Foglald le a szervezett kirándulást az egész család számára ITT:

https://iranytrogir.hu/nemzeti-parkok/kirandulasok/6/

 

Családi Rafting a Cetina Folyón

Ha a család szereti az aktív kikapcsolódást, akkor a Cetina folyón való rafting remek program lehet. Ez a kaland minden korosztály számára biztonságos, és a gyerekek garantáltan élvezni fogják a folyón való evezést és a kisebb zúgókon való átkelést. A rafting túrákhoz tapasztalt vezetők csatlakoznak, akik gondoskodnak róla, hogy mindenki biztonságban maradjon és emellett garantált legyen a szórakozás is.

Gyertek el velünk egy mókás raftingolásra, ahol a család apraja-nagyja jól érezheti magát! Foglald le ITT:

https://iranytrogir.hu/kirandulas/csaladi-rafting-a-cetina-folyon/1011/

 

Trogir ideális úti cél a kisgyermekes családok számára, akik felejthetetlen nyaralást szeretnének eltölteni Horvátországban. A könnyű megközelíthetőség, a számos családbarát szállás, a gyönyörű strandok, a változatos programok és a természet közelsége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Trogir valóban tökéletes választás legyen. Ne habozz tovább, tervezzétek meg a család következő nyaralását, és fedezzétek fel Trogir varázslatos világát!

 

Foglaljatok kirándulást most az iránytrogir.hu oldalon, és tegyétek felejthetetlenné az idei nyarat az egész család számára!

 

 

Hasonló cikkek
5+5 dolog, amit tudnod kell a Plitvicei-tavakról – 2. rész 5+5 dolog, amit tudnod kell a Plitvicei-tavakról – 2. rész

Előző cikkünkben már elkezdtük a Plitvicei-tavak Nemzeti Park érdekességeinek felsorolását, hiszen sok turista látogat el ide tengerparti nyaralása során, egy egynapos kirándulás keretében.

Bővebben
3402
Miért nincs Közép-Dalmáciában koronavírusos beteg? Miért nincs Közép-Dalmáciában koronavírusos beteg?

Horvátország Déli része koronavírus járványtól mentes, legalább is a megerősített esetetek számát tekintve. Mi állhat ennek a hátterében? Az index.hr cikkirója próbált rá választ kapni.

Bővebben
3850
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Trogir, a legszebb horvát kisváros
Trogir, a legszebb horvát kisváros

Trogir a horvát kisvárosok egyik legszebb gyöngyszeme. Egy valódi város-múzeum, ahol minden sarok mögött egy újabb meglepetés bújik meg, melyet a történelem és a művészetek kedvelői igazán értékelni fognak.

2019.02.20.
Így spóroljunk a főszezonban, ha Trogirban nyaralunk – 4+1 tipp az olcsó nyaraláshoz
Így spóroljunk a főszezonban, ha Trogirban nyaralunk – 4+1 tipp az olcsó nyaraláshoz

Olcsó nyaralás? Igen! Egy nyaralás megtervezése Horvátország egyik legvarázslatosabb városkájába, Trogirba bizony akár drága mulatság is lehet. Szerencsére rengeteg tipp és trükk létezik, amelyekkel rengeteg pénzt spórolhatunk meg a 2023-as nyaralásunkon a főszezonban.

Olvasd el legfrissebb spórolási tippjeinket és nyaralj gondtalanul Trogirban!

2023.06.21.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.