Parasailing Trogirban

Parasailing Trogirban
0 2911

Trogir az extrém kikapcsolódást kedvelők számára is egy igazi paradicsom, hiszen számos érdekes sportot próbálhatnak ki az ide látogató turisták.

A városból számos autóbuszos kirándulás indul, melyek célpontja a Cetina folyó, ahol családi és extrém rafting, valamint canyoning túrákon is részt vehetnek a kalandvágyó kirándulók.

Trogir környékén búvárkodásra is lehetőség nyílik, a Kék Lagúna pedig a snorkelezők, azaz a szabadtüdős búvárok egyik legkedveltebb célpontjának számít.

A közkedvelt szórakozási lehetőségek közé tartozik a parasailing, azaz a vízi ejtőernyőzés is, amiben a Trogirban nyaralóknak szintén részük lehet.

A parasailing az ejtőernyőzés, vitorlázás és a paragliding tökéletes ötvözete, mely lélegzetelállító élményekkel gazdagít mindenkit, aki kipróbálja. A parasailing nem csak a fiatalok szórakozása – az ember soha nem lehet túl öreg ahhoz, hogy kipróbálja és egy új élménnyel gazdagodjon! Nincs túl gyakran lehetőségünk arra, hogy szárnyak nélkül repüljünk és madártávlatból szemléljük Trogirt, a közeli szigeteket és a gyönyörű panorámát. A vízi ejtőernyőzés erre nyújt tökéletes lehetőséget. A magasból nyugalomban élvezhetők a színek, a tiszta, hullámzó tenger és a csend, amit csak ilyen magasságokban tapasztalhatunk meg.

A magasból tökéletes rálátás nyílik a lélegzetelállító tájra – Trogir városára és a környék szigetcsoportjaira. Ha el tudjuk választani tekintetünket egy pillanatra a panorámáról és az alattunk lévő víztükörre tekintünk, akár még a habokban játszó delfineket is megpillanthatjuk!

A parasailing minden korosztály számára tökéletes, 3 éves kortól, és biztonságos kikapcsolódás. A felszállás és a földet érés is egy hajó fedélzetéről történik, így a maximális biztonság biztosított. A családok, baráti társaságok számára is tökéletes kikapcsolódás a parasailing, hiszen akár páros vagy hármas ejtőernyőzésre is lehetőség van, a lényeg az, hogy a súly ne haladja meg a 200 kilogrammot.

Ugyan a parasailing egyre népszerűbb, sok turista kihagyja ezt az élményt, ami nagy kár, hiszen madártávlatból igazán különleges élmény megtekinteni Trogirt. A legtöbb parasailing túrán természetesen rövid kiképzést is kapnak az adrenalint kedvelő turisták, így biztosak lehetnek abban, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik majd – ha a tanácsoknak és utasításoknak megfelelően viselkednek. A felszerelést a parasailing túra szervezője biztosítja.

Azok számára, akik imádják az extrém sportokat és az adrenalint, mindenképp javasoljuk, hogy próbálják ki a parasailinget, vagy valamelyik más extrém kikapcsolódási lehetőséget, melyet a trogiri riviéra biztosít a turisták számára. A trogiri nyaralás egyébként is egy felejthetetlen élmény lesz, de azok, akik leküzdik félelmeiket és kipróbálják a parasailinget, minden bizonnyal egy olyan élménnyel fognak hazatérni, amit még az unokáiknak is mesélni fognak!

Hasonló cikkek
Kirándulás Čiovo szigetére Kirándulás Čiovo szigetére

Čiovo Közép-Dalmácia egyik gyönyörű szigete, melyet a Világörökség részét képező Trogirral híd köt össze. A sziget 28,8 négyzetkilométernyi területén több település is található: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno és Čiovo.

Bővebben
2851
Miért érdemes 2022-ben Horvátországban nyaralni? Miért érdemes 2022-ben Horvátországban nyaralni?

Közeledik az idei nyár, így érdemes a nyaralás tervezésébe előbb-utóbb belekezdeni. A tökéletes nyaralást tervezgetve sokszor messzi egzotikus tájakra vágyunk, vagy épp ellenkezőleg, inkább a népszerű európai fővárosokat keressük fel városnézés szempontjából. Azonban nem szabad arról megfeledkeznünk, hogy Horvátország egy igazi gyöngyszem, ahol izgalmas nyári kalandok, varázslatos tájak, meseszép tengerpartok és számos különböző program vár ránk, akár látványosságok felfedezésével, akár a strandon pihenve töltenénk időnket.

Nézzük végig, miért is érdemes 2022-ben Horvátországba tervezni a nyaralást!

Bővebben
1240
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
A Krka Nemzeti Park szépségei
A Krka Nemzeti Park szépségei

Horvátország egyik legjelentősebb turisztikai attrakciója a Krka Nemzeti Park, melynek területe 109 négyzetméter. Ezt a látványos természetvédelmi területet különösen azok a magyarországi nyaralók látogatják, akik Trogir vagy Šibenik környékén nyaralnak, hiszen mindkét városból számos kirándulás indul a Krka felé.

2020.05.13.
Hasznos információk a trogiri nyaralásodhoz
Hasznos információk a trogiri nyaralásodhoz

Ha Trogir városában tervezed tölteni dalmáciai nyaralásod, és korábban nem jártál itt (noha biztosak vagyunk benne, hogy az első alkalom után annyira le leszel nyűgözve, hogy biztosan visszatérsz ide), biztosan szükséged van néhány hasznos információra. Ebben igyekszünk most segíteni – adunk néhány hasznos tippet és fontos információt, melyek alapján könnyebben tudod majd megtervezni az álomnyaralást!

2019.02.25.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.