Blog

Hogyan spórolhatunk, ha Trogirban nyaralunk? Hogyan spórolhatunk, ha Trogirban nyaralunk?

Az utóbbi hónapok megpróbáltatásai után sokak költségvetését érte kár, így ha nem szeretnéd lemondani a nyaralásod, viszont néhány trükkel megtakarítanál némi pénzt (amit akár más szórakozásba, például tartalmas trogiri kirándulásokba is befektethetsz), segítünk!

Bővebben
1780
Segítség a csomagoláshoz – mit vigyünk magunkkal a trogiri nyaralásra? Segítség a csomagoláshoz – mit vigyünk magunkkal a trogiri nyaralásra?

A számos nehezítő tényező és új szabály ellenére is sikeresen megszervezted a trogiri nyaralásodat, és úgy véled, hogy igazán meg is érdemled, az elmúlt hónapok megpróbáltatásai után? Remek! Segítünk csomagolni!

Bővebben
2093
Milyen időjárásra kell számítani Trogirban? Milyen időjárásra kell számítani Trogirban?

Trogir ideális célpont az álomnyaraláshoz: nincs túl messze és gyönyörű óvárossal, igazi, mediterrán hangulattal és kristálytiszta tengerrel vár minket. A nyaralók hangulatát azonban nagyban befolyásolja az időjárás is, hiszen ha nyaralásunk nagy része alatt hűvös az idő és ömlik az eső, nem sok mindent élvezhetünk a turisztikai kínálatból. Lássuk, mire számíthatunk Trogirban és környékén az időjárást illetően!

Bővebben
4555
Tippek a 2020-as trogiri nyaralásodhoz Tippek a 2020-as trogiri nyaralásodhoz

Davor Božinović horvát belügyminiszter 2020. május 9-én bejelentette, hogy Horvátország fokozatosan megnyitja a határait. Mivel Horvátország és Szlovénia is úgy döntöttek, megpróbálják megmenteni a 2020-as turisztikai szezont, számos új intézkedést vezetnek be. Horvátországban június 1-én, legkésőbb pedig június 15-én indulhat a nyaralási idény.

Bővebben
4812
Horvátország lassan újraéled! Horvátország lassan újraéled!

Szerencsére úgy tűnik, mégsem kell lemondanunk a trogiri nyaralásunkról! A héten a horvát kormány megvitatja mindazokat a javaslatokat, melyek a horvát gazdaság újraindítására vonatkoznak.

Bővebben
2487
Miért érdemes most helyet foglalni a Trogir környéki kirándulásokra? Miért érdemes most helyet foglalni a Trogir környéki kirándulásokra?

Az első melegebb tavaszi napok és sugárzó napsütés hatására egyre többen álmodoznak a tengerparti nyaralásról, az idei nyarat azonban bizonytalanság homálya fedi a világot súlytó járvány miatt. 

Bővebben
5323
Parasailing Trogirban Parasailing Trogirban

Trogir az extrém kikapcsolódást kedvelők számára is egy igazi paradicsom, hiszen számos érdekes sportot próbálhatnak ki az ide látogató turisták.

Bővebben
2911
Mit lehet csinálni Trogirban? Mit lehet csinálni Trogirban?

Trogir Horvátország egyik legszebb kisvárosa – középkori falaival, gyönyörű épületeivel és igazi mediterrán hangulatú tengerparti sétányával számos turistát lenyűgöz. Lássuk, mi mindent lehet csinálni a gyönyörű városkában!

Bővebben
2633
Mit mondanak a turisták Trogir városáról? Mit mondanak a turisták Trogir városáról?

Számos olyan, turisták számára létrehozott oldal van, melyeken olyan személyek véleményét olvashatjuk, akik már meglátogatták az adott desztinációt. Cikkünkben bemutatjuk, milyen osztályzatokkal illették a látogatók Trogir óvárosát az ilyen oldalakon és szemezgettünk az értékelések mellé fűzött megjegyzésekből, melyek biztos kedvet csinálnak egy trogiri nyaraláshoz.

Bővebben
1091
Miért nincs Közép-Dalmáciában koronavírusos beteg? Miért nincs Közép-Dalmáciában koronavírusos beteg?

Horvátország Déli része koronavírus járványtól mentes, legalább is a megerősített esetetek számát tekintve. Mi állhat ennek a hátterében? Az index.hr cikkirója próbált rá választ kapni.

Bővebben
3610
Miért Trogir a legjobb kezdő- és végpontja minden dalmáciai nyaralásnak? Miért Trogir a legjobb kezdő- és végpontja minden dalmáciai nyaralásnak?

Ahelyett, hogy a dalmáciai nyaralásunkat azzal kezdenénk, hogy a lekésett komp miatt bosszankodnánk, vagy üdülésünk utolsó napjaiban azon aggódnánk, hogy lekéssük a hazafelé vezető járatot, javaslunk egy egyszerű, dalmát megoldást, hogy lazán teljen az adriai szigeteken töltött nyaralás kezdete és vége is. A neve Trogir.

Bővebben
824
Trogir készen áll a 2020-as nyaralási szezonra! Trogir készen áll a 2020-as nyaralási szezonra!

A többéves várakozás végre kifizetődött a trogiri lakosok és a turisták számára is – az új híddal 2019-ben végre fellélegzett a közlekedés. Nincsenek többé idegesítő dugók a régi trogiri hídon, és a turistaszezon is sokkal hosszabb lett, ami főleg az óváros nyüzsgésén volt észrevehető tavaly októberben. Így hát a trogiri nyaralást most már tényleg semmi nem ronthatja el!

Bővebben
15093
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Čiovo szigetének hangulatos kis települései – 1. rész
Čiovo szigetének hangulatos kis települései – 1. rész

Čiovo szigetén a nyaralók számos kellemes, mediterrán hangulatú településen szállhatnak meg. Maga a sziget is gyönyörű és számos látnivalóval várja látogatóit, de további előnyt jelent Trogir városának közelsége is, ahol az óváros számos tartalommal kecsegtet.

2019.08.01.
5+5 dolog, amit tudnod kell a Plitvicei-tavakról – 1. rész
5+5 dolog, amit tudnod kell a Plitvicei-tavakról – 1. rész

Az Adria mellett Horvátországról a legtöbb turistának a Plitvicei-tavak jutnak az eszébe. Ez nem is meglepő, hiszen az egész évben nyitva tartó látványosság a legszebb hely, amit egy turista körbejárhat.

2019.09.02.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.