Nászút Horvátországban – a tökéletes randiútmutató Trogirban

Nászút Horvátországban – a tökéletes randiútmutató Trogirban
0 1377

Miért szuper egy nászút Horvátországban?

Horvátország nagyon népszerű célpont a magyar utazók körében, épp ezért talán nem az első helyen szerepel egy álom nászút megtervezésekor. Nem szabad róla megfeledkezni, hogy egyedi és különleges élményben lehet részünk egy itt eltöltött nyaralás során. Horvátország lenyűgöző természeti kincsekkel várja az ide érkezőket. Élénk színek, vibráló hangulat, mesebéli építészet, ínycsiklandó fogások és változatos látványosságok gondoskodnak a felejthetetlen élményekről.

Egy kettesben eltöltött nászút Horvátországban számos lehetőséget rejt magában. Akár egy hatalmas pihenést és egy kettesben eltöltött romantikus hetet szeretnénk tervezni, amikor senki és semmi nem számít, akár az aktív élet szerelmesei vagytok, és emlékezetes kirándulásokkal, valamint vadregényes kalandokkal szeretnétek megünnepelni szerelmeteket, biztosan találtok szuper programokat. Sok-sok kirándulás, természeti kincs és történelmi nevezetesség vár rátok.

Jöjjenek hát kedvenc randitippjeink és a legromantikusabb helyszínek, amelyekről még az unokáitoknak is szerelmes hangulatban mesélhettek.

Trogir, a romantika városa

Trogir tökéletes helyszín arra, hogy megszökjetek a valóság elől és a saját mesebéli, szerelmes világotokba menekülhessetek. A csodálatosan szép városka minden sarka egy élő múzeumra hajaz, óvárosa pedig visszarepít minket a történelemben. Számos történelmi emlékmű, építészeti remekmű és kulturális hagyaték vár itt rátok, ha a nászutat Horvátországba tervezitek.

Közös városnézés

Érdemes az irányt egyből a Főtér felé venni, ahol a Szent Lőrinc székesegyház, az Óratorony és a Loggia is megtekinthető. Aprócska, szűkös utcácskákon keresztül fedezhetitek fel a város többi részét. Tekintsétek meg a Tengeri kaput, kalandozzatok el a piac felé, tegyetek egy hatalmas romantikus sétát a tengerparti sétányon és élvezzétek a szerelmes andalgás minden egyes percét.

Szervezett hajókirándulások

Az iránytrogir.hu hajókirándulásai fél- vagy egész napos programokat kínálnak, amikor mesebeli tájakat fedezhettek fel közösen. Kristálytiszta tengervíz, gyönyörű napos idő, látványos szigetek, paradicsomi tengerpartok és romantikus, eldugott természeti látványosságok koronázzák meg a hajóutakat. Adria gyöngyszemét, a Kék Lagúnát meglátogathatjátok egy szimpla körutazás keretében, azonban ha még több izgalomra vágytok, a Három sziget kirándulásunkkal más és más varázslatos szigeteket pipálhattok ki a bakancslistáról.

A Kék Barlang

Nem is tudnánk romantikusabb randihelyszínt elképzelni, mint a Kék Barlang. Hajóutunk egész napos kikapcsolódást kínál, mely ezzel a lélegzetelállító természeti képződménnyel kezdődik. Kristálytiszta víz, lenyűgöző látvány és örökre emlékezetes pillanatokra számíthattok. Az út során Komiza, Stiniva, a Pakleni szigetek és Hvar is rátok vár!

Varázslatos privát hajókázás

Amennyiben igazán meghitt és bensőséges hangulatra vágytok, válasszátok a privát hajózást. Egy egész hajótúrát megszervezünk, csak és kizárólag rátok tervezve, mely során felfedezhetitek a környék gyönyörű szigeteit, miközben bőven jut idő strandolásra, városnézésre vagy akár romantikázásra is.

Közös jet-skizés

Dobjátok fel a nászutat Horvátországban egy izgalmas közös jet-skizéssel és béreljetek járgányt fél napra, egész napra vagy akár több napra is. Őrületes sebességgel szelhetitek a habokat, kizárhatjátok a külvilágot és felfedezhetitek a környék szigeteit kettesben – egy szuper kaland a bátrabb nászutasoknak!

Nincs nászút romantikus vacsora nélkül

Trogirban számos hangulatos étterem közül választhatunk, ahol megkóstolhatjuk a dalmát konyha remekműveit. Rengeteg tengeri finomság, ízletes grill ételek és különleges hús- és sajttálak közül válogathatunk. Azonban ha a populárisabb, megszokott ízeket keressük, hamburgereket, sült húsokat és pizzákat is találunk. Kedvenc éttermeinket ebben a listában szedtük össze, így már keresgélni sem kell.

A nászút Horvátországban örökre emlékezetes élmény marad. Amennyiben kérdésetek merülne fel, kirándulást szeretnétek foglalni vagy segítségetekre van szükség a tökéletes nászút megszervezésében, keressétek bátran az iránytrogir.hu csapatát!

Hasonló cikkek
Első hajókirándulás – néhány hasznos tanács Első hajókirándulás – néhány hasznos tanács

A hajós kirándulások csodálatos és felejthetetlen élményt nyújtanak, legyen szó romantikus nyaralásról, családi üdülésről vagy a baráti kör nyári kalandjáról. Trogir környéke számos gyönyörű helyszínt kínál, ahova hajóval (is) el lehet jutni, az egésznapos kirándulások során pedig biztos senki nem fog unatkozni.

Bővebben
3498
Trogir gyöngyszeme, a Pantan strand Trogir gyöngyszeme, a Pantan strand

Trogir Horvátország egyik leghangulatosabb tengerparti városa, mely Magyarországról szinte végig az autópályán haladva érhető el. A mediterrán hangulatú kisváros fekvésének köszönhetően hosszabb szezonnal büszkélkedhet.

Bővebben
5678
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Hasznos információk a trogiri nyaralásodhoz
Hasznos információk a trogiri nyaralásodhoz

Ha Trogir városában tervezed tölteni dalmáciai nyaralásod, és korábban nem jártál itt (noha biztosak vagyunk benne, hogy az első alkalom után annyira le leszel nyűgözve, hogy biztosan visszatérsz ide), biztosan szükséged van néhány hasznos információra. Ebben igyekszünk most segíteni – adunk néhány hasznos tippet és fontos információt, melyek alapján könnyebben tudod majd megtervezni az álomnyaralást!

2019.02.25.
Trogir titkos kincsei – itt még tuti nem jártál
Trogir titkos kincsei – itt még tuti nem jártál

Trogir számos titkos helyet tartogat az ide érkezőknek. A jól ismert látnivalókon túl rengeteg érdekes helyszínt felfedezhetünk a trogiri nyaralásunk során. Most összeszedtük, hogy hová érdemes ellátogatni.

Olvasd el az iránytrogir.hu legújabb cikkét és ismerd meg Trogir rejtett kincseit!

 

2023.12.18.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.