Kempingezés Trogir környékén

Kempingezés Trogir környékén
0 2684

A meseszép környezet számos kempingezőt csábít Trogir város környékére. A kempingezés nagyszerű élmény lehet, akár családok, akár baráti társaságok számára.  Cikkünkben bemutatjuk, melyek a környék legszebb kempingjei.

Vranjica Belvedere kemping

Cím: Seget Vranjica b.b., Seget

A Vranjica Belvedere kempingben kellemes, mediterrán klíma uralkodik és lélegzetelállító kilátás nyílik a környező kis szigetekre. A kemping strandjai kövesek és kavicsosak, a kristálytiszta tenger fenyőerdők hűvösével és mediterrán növényzettel van szegélyezve. Azok, akik nem merik bevállalni a kempingezést, megszállhatnak a Belvedere apartmanokban is. A kemping egyik fő előnye a gyönyörű környezet mellett Trogir város közelsége is, mely mindössze 5 kilométerre van a kempingtől és gazdag kulturális tartalmaival számos látogatót vonz az egész év során.

A kempingben 451 parcella található, melyek mindegyike rendelkezik víz- és áramellátással, valamint a csatornarendszerhez is csatlakoztatva van. A parcellák 50 – 100 méterre vannak a tengerparttól. A modern vizesblokkok és a kemping gazdag turisztikai kínálata lehetővé teszi az igazán kellemes kikapcsolódást. A kempingen belül számos sportpálya és vendéglátóhely várja a látogatókat.

Rožac kemping

Cím: Šetalište Stjepana Radića 56, Okrug Gornji

A Rožac kemping a trogiri riviérán található, Közép-Dalmáciában. A kempingből könnyen és gyorsan eljuthatnak a turisták Trogir városába – ehhez elég 20 percnyi séta, vagy 10 perc autóbusszal vagy hajóval. A gyönyörű táj, a meseszép strandok és öblök, valamint a számos történelmi és kulturális emlék mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Rožac kemping az ideális nyaralás helyszíne legyen.

A kempingben mobilházak és kempinghelyek is találhatók. A kempinghelyek nagy része hűvösben van. A kempinghelyek áram- és vízforrással vannak felszerelve és rá vannak kötve a kemping csatornahálózatára. A vizesblokk modern és jól felszerelt: mosdókkal, zuhanyzófülkékkel, mosógéppel és mosogatóval is rendelkezik, de pelenkázó, mozgássérültek számára kialakított zuhanyzó és házi kedvencek fürdetésére alkalmas rész is található a vizesblokkban.

Seget kemping

Cím: Hrvatskih žrtava 121, Seget

A családias hangulatú Seget kemping közvetlenül az Adriai-tenger partján helyezkedik el, 2 km-re Trogirtól és 25 km-re Splittől. A kemping hűvösét fenyők és pálmafák biztosítják, a mediterrán hangulatról pedig a számos különleges virág gondoskodik.

A kempinghelyek 350 vendég befogadását teszik lehetővé, de emellett 43 szoba is található a komplexumban, ahol még 100 nyaralót tudnak vendégül látni. A kemping vendégeit saját strand várja, de vendéglők és boltok is találhatók itt. Posta, gyógyszertár, bár és tengeri specialitásokat kínáló vendéglő is található, a kempingtől mindössze 300 méterre. A Medena üdülőközpont a Seget kempinggel 1 km hosszú sétánnyal van összekötve.

Labadusa kemping

Cím: Uvala Duboka bb

A Labadusa kemping Čiovo szigetén, Okrug Gornji környékén helyezkedik el, és az érintetlen természet valódi oázisa. A gyönyörű kemping hűvösét a mediterrán fenyőerdő biztosítja. A kemping minőséges szolgáltatásai és a nyugodt környezet miatt számos turista tér vissza évről évre. A kemping strandjának egy része kavicsos, így megfelel a gyerekek számára is, míg a másik rész szintén kavicsos, de elszórtan található egy-egy szikla is.

A kempingen belül egy mediterrán hangulatú vendéglő is van, ahol dalmát ételkülönlegességeket kóstolhatnak a vendégek. A vendéglő közvetlen közelében található kávézó nagyszerű játszótérrel van felszerelve, ahol a gyermekek elszórakozhatnak. A kempingben sátorhelyek is találhatók, de lakókocsival, lakóautóval is érkezhetnek a vendégek.

Hasonló cikkek
Split, a tökéletes célpont egy horvátországi nyaraláshoz Split, a tökéletes célpont egy horvátországi nyaraláshoz

Split méltán ismert a Dalmáciában nyaralók körében, hiszen ez a város a térség központja – mondhatni „minden út Splitbe vezet”. Tökéletes úticél egy hangulatos nyaraláshoz, de egy Trogirban eltöltött vakáció során is érdemes betervezni egy 1 napos városnézést.

Olvasd el cikkünket és szeress bele Split városába idén nyáron!

Bővebben
1127
Nyaralj olcsón 2023-ban! Ingyenes programok Trogirban és környékén Nyaralj olcsón 2023-ban! Ingyenes programok Trogirban és környékén

Horvátország és Trogir városa széles körben kedvelt úticélpontok a magyar nyaralók körében. Nem csak az utazás előnyös, hiszen repülőutak helyett autóval is megközelíthetjük desztinációnkat, de teljesen igényeinkre szabható a nyaralás.

Ha el szeretnénk jutni végre egy tengerparti vakációra, de nem szeretnénk sokat költeni, érdemes Trogir városát választani! Mutatjuk, hogy miért.

 

Bővebben
974
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Mit lehet csinálni Trogirban?
Mit lehet csinálni Trogirban?

Trogir Horvátország egyik legszebb kisvárosa – középkori falaival, gyönyörű épületeivel és igazi mediterrán hangulatú tengerparti sétányával számos turistát lenyűgöz. Lássuk, mi mindent lehet csinálni a gyönyörű városkában!

2020.04.01.
5+5 dolog, amit tudnod kell a Plitvicei-tavakról – 1. rész
5+5 dolog, amit tudnod kell a Plitvicei-tavakról – 1. rész

Az Adria mellett Horvátországról a legtöbb turistának a Plitvicei-tavak jutnak az eszébe. Ez nem is meglepő, hiszen az egész évben nyitva tartó látványosság a legszebb hely, amit egy turista körbejárhat.

2019.09.02.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.