Éjszakai élet Trogirban

Éjszakai élet Trogirban
0 4879

Trogir egy történelmi hagyatékokban gazdag kikötőváros az Adriai-tenger partján, Horvátországban. A kristálytiszta víz, a gyönyörű strandok, a tengerparti hangulat és a számos látnivaló mellett Trogir és környéke pezsgő éjszakai életet is biztosít a fiatal és a magát fiatalnak érző turisták számára. Írásunkban bemutatjuk, hol szórakozhatunk legjobban trogiri nyaralásunk során.

A trogiri Riva – tengerparti sétány

A gyönyörű, pálmafákkal szegélyezett, mediterrán hangulatú tengerpart menti sétány esténként megtelik a turistákkal, akik a sétány menti számos kávézó egyikében pihenik ki az egésznapos strandolást és városnézést. A part napközben számos szuveníreket árusító bolttal, ínycsiklandozó ételekkel, ékszerboltokkal és butikokkal csalogatja a turistákat, este azonban a kávézóké, éttermeké és bároké a főszerep, ahol a látogatók ehetnek, ihatnak és táncolhatnak. A szórakozáshoz nem kell kiöltözni, nadrágban és pólóban is kikapcsolódhatunk.

Monaco kávézó és éjszakai klub

A Monaco Trogir központjában található. Napközben kávézóként működik, éjszakánként azonban klubbá alakul. A Monaco a hét minden napján nyitva tart – esténként house, R&B és hip-hop zenére táncolhatnak a szórakozásra vágyók. Pénteken és szombaton élőzenés koncertek szórakoztatják a helyieket és a nyaralókat, gyakran a balkán folk zene legkiemelkedőbb képviselői lépnek fel itt.

Smokvica Caffe Bar

A híres Vanjaka vendéglő közvetlen közelében található a Smokvica Caffe Bar is. A Smokvica szó jelentése kis füge, fügécske. A laza, kényelmes hangulatú bárban különféle kávékat, söröket és koktélokat kóstolhatunk. A hangulatos bár a város központjában található, a zene kiváló, gyakran pedig élőzene szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat.

Corte Bar

A Corte Bar egy remek hely, ahol este hátradőlhetünk és lazíthatunk egyet. A kiváló hangulat és a jó zene garantált! A bárban ízletes ételeket és különféle italokat is megkóstolhatunk. Aki olyan helyet keres, ahol kiváló a kiszolgálás, a Corte bárban biztosan nem fog csalódni.

Cocktail Bar Padre

A Padre koktélbár a sétány mellett található, és ideális azok számára, akik egy kicsit lazább szórakozásra vágynak a mediterrán hangulatú városban. A bárban táncolhatunk a dance, funky és house zene dallamaira, de gyakran vannak tematikus bulik is, melyeken minden korosztály részt vehet és jót szórakozhat.

Moondance festival

A nyári fesztiválok fiatalok ezreit vonzzák, hát még ha olyan különleges helyszínen kerülnek megrendezésre, mint a trogiri Moondance fesztivál. A rendezvény a techno, a videó művészet, az edukáció és a szórakozás sajátos elegyét hozza a történelmi hangulatú dalmát városba. A fesztivál egzotikus helyszíne a gyönyörű, hangulatos Kamerlengo erőd. A Moondance fesztivál kötelező nyári célpont mindenkinek, aki szereti a techno zenét. 2019-ben sajnos egy partner kilépése miatt a fesztivál elmaradt, a szervezők azonban azt ígérték, 2020-ban bőven kárpótolni fogják a látogatókat.

Aurora Club – Primošten

Trogirtól nagyjából 30 kilométerre található Primošten városka. Itt található Dalmácia legnagyobb klubja, az Aurora, mely egyben egész Horvátország egyik legismertebb szórakozóhelye is. Aki nagy, hangulatos bulikra, táncra és ismerkedésre vágyik, annak mindenképp érdemes ellátogatnia az Aurorába.

Azok a turisták, akik a nagy bulikat szeretik, Primošten mellett Split városába, vagy Hvar szigetére is ellátogathatnak, melyet a fiatalok buliszigetként is emlegetnek.

Trogir tehát a számos nappali program mellett elegendő éjszakai szórakozási lehetőséget is nyújt mindazok számára, akik a nyári estéket tánccal, bulizással és ismerkedéssel szeretnék tölteni.

Hasonló cikkek
Plitvicei-tavak – Horvátország egyik legszebb természeti látnivalója Plitvicei-tavak – Horvátország egyik legszebb természeti látnivalója

A horvátországi nyaralásról mindenkinek az Adriai-tenger jut az eszébe, a tengerparti nyaralás során azonban kirándulásokat tehetünk a horvát nemzeti parkok egyikébe is. A Plitvicei-tavak kihagyhatatlan célpontnak számítanak, Trogir városától 230 kilométerre találhatók.

Bővebben
5427
Kempingezés Trogir környékén Kempingezés Trogir környékén

A meseszép környezet számos kempingezőt csábít Trogir város környékére. A kempingezés nagyszerű élmény lehet, akár családok, akár baráti társaságok számára. Cikkünkben bemutatjuk, melyek a környék legszebb kempingjei.

Bővebben
2686
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Hogyan hozzuk ki a lehető legtöbbet a családi nyaralásból Horvátországban?
Hogyan hozzuk ki a lehető legtöbbet a családi nyaralásból Horvátországban?

A vakáció legjobb része egy élményekben gazdag nyaralás a család aprajával és nagyjával. Azonban sokszor fejtörést okozhat, hogy hogyan szervezzünk egy olyan utat, ahol a gyerkőcök és a felnőttek is felhőtlenül kikapcsolódhatnak. Szerencsére nincs miért aggódni - Horvátország a lehető legjobb döntés, ha családi utat tervezünk.

2022.06.16.
Hová kiránduljunk Trogirból? Plitvicei-tavak vagy Krka Nemzeti Park
Hová kiránduljunk Trogirból? Plitvicei-tavak vagy Krka Nemzeti Park

Trogir városa önmagában varázslatos, azonban rengeteg kikapcsolódási lehetőség is vár ránk, amennyiben itt nyaralunk idén nyáron. Az iránytrogir.hu most összeszedte, hogy hová érdemesebb ellátogatni. Vajon a Plitvicei-tavak, vagy a Krka Nemzeti Park a jobb választás?

Olvasd el cikkünket és válaszd ki a számodra tökéletes Nemzeti Parkot Trogir közelében!

 

2023.01.27.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.